Choď na obsah Choď na menu
 


Ideš na párty?Nesmie ti chýbať minikabelka

21. 12. 2011

Či už sa chystáš na vianočný večierok, bujarú silvestrovskú party, alebo len bežnú oslavu, vymeň svoju klasickú veľkú kabelu za roztomilú a štýlovú minikabelku.

Malú spoločenskú kabelku využiješ kedykoľvek, je totiž neoddeliteľnou súčasťou každej spoločenskej akcie. Vieme, s akou budeš štýlová túto sezónu. Máme pre teba horúce trendy!


 
Odviaž sa

 

Zabudni na čierne topánky a čiernu kabelku. Kombinuj! Aj keď je čierna momentálne in, pokojne si na večierok či ples zvoľ bielou, červenou alebo striebornou, ak nej si obuj napríklad mentolovo zelené ihly.


Minikabelky - 6

Ak zostávaš verná klasike, čierne puzdro ozvláštni aspoň nápadným opaskom alebo výraznými prvkami.


Minikabelky - 9


Trend udáva minikabelky pripomínajúce malé umelecké skvosty. V praxi to znamená riadiť sa heslom - čím bláznivejšie kabelka, tým lepšie. Pozor ale na jedno módne pravidlo. Ak máš výraznou kabelku, voľ k nej umiernenejšie oblečenia, nech sa spolu jednotlivé kusy navzájom nebijú.


Minikabelky - 2


Retro výbava


Retro oslavuje svoj ​​comeback! Prehľadaj skriňa po mame alebo babičke, možno v nej nájdeš zaujímavé kúsky. Neboj sa okatých výšiviek, čipiek, paličkovanie. Tie pristane k jednoduchým čiernym alebo čiernobielym šatám alebo romantickým modelom.


Minikabelky - 5


Luxusná šelmička

 

Alfou a omegou tejto sezóny je kvalita. Vsaď na koži, zvieracie potlač, materiály, ktoré na prvý pohľad kričí do sveta, že máš prehľad a štýl. S dlhým remienkom ju môžeš nosiť na ramene, alebo ju držať v rukách ako spoločenský skvost. Jeseň a zima sú v znamení béžovej či výrazné červené. Najaktuálnejším trendom sú kabelky do ruky, ktoré majú tvar veľké tenké obálky.


Minikabelky - 3


Úlet do ruky

 

Vyberaj takú kabelku, ktorá bude zároveň tvojím šperkom. Trblietavé puzdro do ruky môže voľne visieť cez rameno na striebornej retiazke. Hraj si s farbami a tvarmi a vol také kúsky, ktoré podčiarknu tvoju osobitosť a originalitu. Ak ti nechýba chuť experimentovať a upútať pozornosť, neváhaj siahnuť po puzdre v tvare jahody, britské vlajky či neónové lebky. Farbami nič nepokazíš, a ak zo zaujímavé farebné kombinácie urobíš zámer, vyhrala si!


Minikabelky - 7

 

 

 

Minikabelky - 8

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

tá minikabelka 7 je pekná. :D Anglicka

(Adi, 5. 1. 2012 15:01)

sexíí

(Scotty, 23. 12. 2011 16:47)

SB :*

(adushka, 21. 12. 2011 20:36)

Pekný a zaujímavý článok :)

súúhlas.. :) supeer članok :)

(Pauli, 21. 12. 2011 19:13)

:D To máš pravdu

(*Lola*, 21. 12. 2011 19:06)